"Укрпочта" ответила на обвинения депутата

17.08.2017
2126
"Укрпочта" ответила на обвинения депутата

В редакцию сайта "Gazeta.zp.ua" официально обратились сотрудники "Укрпочты"

В редакцию сайта "Gazeta.zp.ua" официально обратились сотрудники "Укрпочты". Они ответили на заявления депутата облсовета Дмитрия Майстро о том, что работники "Укрпочты" работают при 40-градусной жаре.

Подаем письмо полностью и без изменений:

"Нещодавно місцеві ЗМІ поширили публікацію депутата Запорізької обласної ради Дмитра Майстра щодо стану справ в окремих виробничих підрозділах ПАТ «Укрпошта».

Керівництво філії «Запорізька дирекція ПАТ «Укрпошта»  вдячна п.Майстру за проявлену увагу до проблем товариства, проте вважає за необхідне внести ясність у ситуацію.

Дійсно проблеми поліпшення умов праці на робочих місцях об’єктів поштового зв’язку існують і помітні неозброєним оком.. Проте вирішення їх є однією з першочергових завдань. Публічне акціонерне товариство (а до 01 березня 2017р.- державне підприємство поштового зв’язку) «Укрпошта» є державним підприємством, яке на сьогоднішній день не отримує від держави жодних дотацій. Зрозуміло, що за таких умов одномоментно придбати все необхідне обладнання та провести всі ремонтні роботи неможливим не видається можливим.

Але це в жодному випадку не означає самоусунення керівництва від вирішення нагальних проблем.

-          Так, саме у приміщенні того виробничого підрозділу, працівники якого звернулись до депутата, було проведено ремонт та заміну вікон.

-          У 2016 році, через відсутність достатнього фінансування, було придбано вентилятори.

-          Для колективу придбано та встановлено у приміщенні душової бойлер, що забезпечує доступ кожного до здійснення санітарно-гігієнічних процедур.

-          Щодо придбання профспілковим комітетом за проханням адміністрації (а не адміністрацією, як було сказано у публікації) питної води, то і колектив, і представники профспілкового комітету підтверджують, що вода надавалась без обмежень.

З метою отримання об’єктивних результатів фахівцями Запорізької дирекції ПАТ «Укрпошта» протягом 10.08.2017р. було проведено перевірку стану умов праці на всіх без виключення робочих місцях працівників ЦехОП. Перевірка була проведена з 12-00 до 16-00 год (у часи найбільших показників зовнішнього середовища) та з 00-00 до 01-45 хв. (під час найбільшого навантаження у нічний час). За результатами перевірки встановлено, що:

-          У приміщенні будівлі ЦехОП працює, регламентно обслуговується та забезпечує вентиляцію всіх приміщень ЦехОП у відповідності до технічних характеристик система примусової вентиляції.

-          Протягом доби на всіх робочих місцях працюють системи кондиціювання (другий поверх) та/або вентилятори (третій поверх). Під час перевірки на третьому поверсі знаходились п’ять працюючих вентиляторів. Додатково до ЦехОП були придбані ще сім вентиляторів.

Гаряче водопостачання у спеціально обладнаних для цього місцях (душова у підвальному приміщенні) є безперебійним. Додатково повідомляємо, що враховуючи розміри виробничих площ третього поверху ЦехОП, розрахунком, проведеним у 2016р., було визначено потребу у кондиціонерах, потужність яких була б достатньою для створення більш комфортних умов праці (згідно висновку спеціалістів, вказані площі вимагають встановлення виключно промислового обладнання, оскільки побутові кондиціонери за своїми технічними характеристиками для роботи в умовах виробничих площ не призначені). Вказана розрахункова кількість кондиціонерів передбачена у закупівлях 2017р. При отриманні кондиціонери будуть встановлені на робочих місцях.

Крім того, керівництву ЦехОП запропоновано здійснювати ротацію працівників на робочих місцях з урахуванням особистих потреб кожного. Станом на 14.08.2017р. жодної заяви щодо переміщення (постійного чи тимчасового) до керівництва філії Запорізька дирекція ПАТ «Укрпошта» не надійшло.

ПАТ «Укрпошта» вдячна ЗМІ та представникам органів місцевого самоврядування за увагу до наявних проблем і пропонує надалі, задля повного та об’єктивного висвітлення ситуації, звертатись за коментарями безпосередньо до Запорізької дирекції підприємства".

Новости дня

Читайте еще

Где лечатся украинцы: лучшие клиники страны
Чтобы не стоять в очереди и не тратить много времени на лечение, украинцы обращаются в частные клиники. В таких учреждениях используют современное оборудование и прогрессивные методики для выявления и устранения патологий на...
07.03.2024
47
Этой зимой россияне сменили тактику атак энергетики, но это им не помогло, — Кацуба
Россияне всю зиму концентрировали свои удары в индустриальных регионах и важных логистических узлах. активно атаковали Днепропетровскую и Полтавскую области, Одессу и порты Одесской области. Эта тактика значительно отличается от прошлогодней, когда в...
06.03.2024
47
Как завести машину зимой, чтобы прогреть двигатель?
Как и чем люди прогревают машину испокон веков Классическая схема прогрева автомобиля проста и понятна. Водитель садится в автомобиль, запускает двигатель и оставляет его поработать на холостом ходу. В это время можно...
12.02.2024
2674
Стратегии торговли криптовалютой для новичков и профи
Инвестиционная или торговая стратегия нужна, независимо от того, как вы решили зарабатывать в криптосреде – трейдинг, криптовалютный депозит, фьючерсы или другое. Грамотно составленный план действий – важный этап в деятельности каждого трейдера. Недостаточно...
24.11.2023
1143

Новости партнеров

Вверх