Брылю мешают журналисты

21.07.2017
1517
Брылю мешают журналисты

Главу ОГА Константина Брыля журналисты СМИ продолжают рассматривать что называется под микроскопом

Главу ОГА Константина Брыля журналисты СМИ продолжают рассматривать что называется под микроскопом. Но это нормально, ведь губернатор - должность 100% публичная и открытая.

На этот раз в центре внимания до боли наскучивших губернатору журналистов оказались его перевозки. Ведь Брыля возят на Лексусе Богуслаева. И перевозки не из дешевых.

Константин Иванович не смог не ответить на нападки представителей мас-медиа и написал на совей странице в ФБ:

"І знов когось «бомбить», що я нібито «орендую авто у ПАТ «Мотор-Січ»»…
Повільно і для «особливо обдарованих» пояснюю:

За результатами проведення тендерних процедур 17 липня 2017 року облдержадміністрація уклала договір з КП «Автогосподарство» ЗОР на автотранспортне обслуговування голови ОДА однією одиницею автотранспорту до 31 грудня включно. Відкриті торги та переговорна процедура проводились двічі. Нажаль бажаючих взяти участь у конкурсі, окрім КП «Автогосподарство» ЗОР, не знайшлось. Згідно договору, поїздки регіоном та в Запоріжжі відбуватимуться на змінній основі: або на автомобілі Lexus LS 460 L, або ж на Skoda Super B. Останній є власністю КП «Автогосподарство» ЗОР. Тоді як АВТОМОБІЛЬ LEXUS LS 460 L ЗНАХОДИТЬСЯ В ОРЕНДІ У КП «АВТОГОСПОДАРСТВО» ЗОР ЗА ДОГОВОРОМ З ПАТ «МОТОР-СІЧ». 
І знову хочу нагадати, що «Автогосподарство» є комунальним підприємством облради. Згідно умов договору, послуги з перевезення пасажирів надаються облдержадміністрації за ціною 162 грн. з ПДВ за одну годину експлуатації. До цієї суми входить заправка, утримання автомобілю та заробітна платня водія. Загалом же бюджетні кошти сплачуються у БЮДЖЕТНЕ підприємство. Яке багато років поспіль не купувало автомобілів. Останні з них були придбані ще в 2008 році і в своїй більшості потребують ремонту та відновлення. Нажаль, минулого року депутати обласної ради не підтримали ідею виділення бюджетних коштів на закупівлю транспорту. В поточному – таку думку навіть не обговорювали. Як виконувати державницькі функції без транспорту – «розумники» не пропонують. Вони просто відпрацьовують кошти, сплачені за чергову порцію бруду. Воно і зрозуміло: язиком плести, це ж не лопатою махати.

Пропоную згадати інші досягнення «горе-слідчих». Тих, що підглядають за парканами та переслідують дітей. А в підсумку від їхніх «подвигів» відмовляються навіть замовники. Доволі просто сказати: я – журналіст. Важче – підтвердити це, хоча б якимись документами. Наразі справа, стосовно незаконного збирання та поширення відомостей про моїх неповнолітніх дітей розслідується органами Національної поліції України.
Будучи впійманим на місці вчинення правопорушення, пан Остапенко заявив, що він журналіст 24 каналу і здійснює законне журналістське розслідування за дорученням 24 каналу. Під час допиту він також повідомив, що є журналістом, але до теперішнього часу не надав слідству жодного посвідчення чи іншого документу на підтвердження своїх слів.
Крім того, на офіційний запит адвоката 24 канал повідомив, що ПрАТ «Телерадіокомпанія Люкс» не є ані замовником, ані виробником телепередачі «Наші Гроші», Денис Бігус та Анатолій Остапенко не є працівниками телерадіокомпанії.
Відповідно, постає питання їх журналістського статусу, журналістської етики і, просто, законності їхніх дій.

P.s. На фото лише витримка офіційної відповіді телеканалу, аби не заважати інтересам слідства."

Как говорится, лучше бы не писал... Ведь после этого выступления на такой весьма сомнительной для официального лица коммуникативной площадке, как ФБ, посыпались комментарии типа:

Источник: 1news.zp.ua

Новости дня

Читайте еще

Где лечатся украинцы: лучшие клиники страны
Чтобы не стоять в очереди и не тратить много времени на лечение, украинцы обращаются в частные клиники. В таких учреждениях используют современное оборудование и прогрессивные методики для выявления и устранения патологий на...
07.03.2024
58
Этой зимой россияне сменили тактику атак энергетики, но это им не помогло, — Кацуба
Россияне всю зиму концентрировали свои удары в индустриальных регионах и важных логистических узлах. активно атаковали Днепропетровскую и Полтавскую области, Одессу и порты Одесской области. Эта тактика значительно отличается от прошлогодней, когда в...
06.03.2024
66
Как завести машину зимой, чтобы прогреть двигатель?
Как и чем люди прогревают машину испокон веков Классическая схема прогрева автомобиля проста и понятна. Водитель садится в автомобиль, запускает двигатель и оставляет его поработать на холостом ходу. В это время можно...
12.02.2024
2703
Стратегии торговли криптовалютой для новичков и профи
Инвестиционная или торговая стратегия нужна, независимо от того, как вы решили зарабатывать в криптосреде – трейдинг, криптовалютный депозит, фьючерсы или другое. Грамотно составленный план действий – важный этап в деятельности каждого трейдера. Недостаточно...
24.11.2023
1172

Новости партнеров

Вверх